Що це за сервіс?

Захід Медіа — це автоматичний сервіс моніторингу та аналізу інформації з відкритих джерел Інтернету, блогів та соціальних мереж. На сьогоднішній день до бази проекту входять близько 6 тис. ресурсів з України, а також вибрані міжнародні джерела. Сервіс оновлюється кожну хвилину, та аналізує в середньому 1,5 млн. публікацій щомісяця.


Чим він корисний?

Користувачам сервісу немає необхідності перевіряти сотні веб-сайтів на предмет оновлень. Сервіс об’єднує цілі списки ресурсів за регіонами та тематичними категоріями. Проект дозволяє переглядати публікації в режимі RSS-рідера і новинарного колектора, знаходити схожі матеріали, повні або часткові передруки, моніторити інформаційні потоки за заданими параметрами, виявляти інформаційні тренди, аналізувати динаміку національних і регіональних сегментів Інтернету.


Для кого створений сервіс?

Сервіс створений у першу чергу для тих, хто професійно працює з інформацією: блогерів і журналістів, політологів та аналітиків, службовців і громадських діячів. У той же час ресурс зручний для всіх тих, хто активно стежить як за найпопулярнішими, так і за тематичними новинами.


Як мій сайт потрапив до стрічки?

Сервіс автоматично перевіряє оновлення веб-сторінок через RSS-канали в діапазоні від 1 до 30 хв. Редактори включили RSS-потік Вашого сайту до бази моніторингу.


Ви без дозволу копіюєте новини?

Ми не копіюємо публікації сайтів і не зберігаємо їх на своїх сторінках. Сервіс ретранслює тільки ту інформацію, яку надає ваш RSS-канал, відтак Ви маєте змогу самостійно налаштовувати його параметри. По замовчуванню ми відображаємо Інтернет-джерела через технологію iFrame. Якщо з якоїсь причини Ви не бажаєте, щоби новини Вашого сайту відкривались через iFrame — будь ласка, повідомте нас через e-mail.


Чому саме iFrame?

Не всі джерела сервісу відкриваються через iFrame, а тільки сайти в код яких дозволяє відображення в iFrame. При бажанні Ви можете прописати в коді свого сайту заборону на відображення в iFrame, однак тоді статистична інформація про новини буде недоступна — або, в разі її часткового відображення, читачам доведеться робити додатковий перехід на першоджерело.


Хто відповідає за ретрансльовані матеріали?

Всі права на матеріали належать їх авторам. Адміністрація проекту не несе відповідальності за актуальність, точність, повноту або якість матеріалів на цьому веб-сайті або інформацію, що міститься на ньому, за зміст матеріалів і за відповідність їх вимогам чинних нормативно-правових актів, за порушення авторських прав, несанкціоноване використання товарних знаків, комерційних позначень та ін., а також за можливі порушення прав третіх осіб у зв’язку з розміщенням матеріалів на сайті і/або їх використанням.