Пропонуємо вам приготувати сирний суп з грибами та курячим стегном.

Це проста у приготуванні страва, яка сподобається кожному, пише “Галицький кореспондент”.

Інгредієнти:

Рецепт сирного супу з грибами та курячим стегном
  •  стегно куряче (1 – 2 штуки);
  •  картопля;
  •  ріпчаста цибулька;
  •  морква;
  •  печериці;
  •  плавлений сирок;
  •  сіль;
  •  чорний мелений перець.

Відправляємо в каструльку курячі стегна, доводимо до кипіння та замінюємо воду.

Робимо легку засмажку з нарізаної кубиками цибулі, моркви, додаємо спеції. Нарізаємо печериці довільними шматочками, обсмажуємо з овочами до готовності.

Дістаємо готові стегна та відділяємо від кістки. Додаємо до бульйону нарізану кубиками картоплю та повертаємо м’ясо.

Варимо страву до готовності картоплі та додаємо засмажку. Додаємо натертий плавлений сир, або рідкий, добре перемішуємо. Доводимо до кипіння та відставляємо з вогню.

Смачного!

Рецепт сирного супу з грибами та курячим стегном

Джерело