Рецептом цієї страви поділився у Instagram  незмінний ведучий та суддя українського кулінарного шоу  "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво.

Хіменес-Браво з

Хіменес-Браво з

"Ви чудово знаєте, які томати взимку, а для цього рецепту потрібні соковиті, м'ясисті та насичені плоди. Такі, як зараз. Томатний суп як у ресторані? За моїми рецептами – легко ", - зазначив  Ектор Хіменес-Браво.  

Складові:

• Цибуля – 80 г
• Томати – 300 г
• Часник – 20 г
• Базилік – 10 г
• Сіль, перець
• Оливкова олія – 20 мл
• Хліб – 50-100 г

Спосіб приготування від Ектора-Хіменоса Браво:

У середній або великій каструлі на помірному вогні нагріти оливкової олії, додати подрібнений часник і готувати його 1-2 хвилини, доки він не почне темніти.

Додати помідори, цибулю, базилік та трохи солі. Перемішати овочі, накрити кришкою і тушити на слабкому вогні 15-20 хвилин, поки вони не стануть м'якими та кашоподібними. 

Зняти з плити, трохи остудити, додати хліб і перебити в блендері до консистенції пюре. 

Джерело